Het genieten

Verkrijgbaar per

  • Pack 4x 33 cl
  • Karton 24x 33 cl

GENIETEN VAN DECUM

Onze bieren van hoge gisting met hergisting op de fles, bewaar je best koel en rechtop op een droge en donkere plaats. Vermijd temperatuurschommelingen.
De ideale schenktemperatuur van onze DECUM bieren staat op het etiket:
10-12°C voor X10 | Whisky Infused
5 – 7°C voor X9 | Tripel Gold
4 – 6°C voor X6 | Our Daily Bread

Schenk het bier bij voorkeur in een DECUM glas. Door de gravering aan de binnenkant van ons glas, blijft het bier mooi parelen. Heb je geen DECUM glas bij de hand, neem dan een groot wijnglas. Het is belangrijk dat het glas goed proper is voor een perfecte schuimkraag.

Hou het glas met het DECUM logo naar je gast. Hou het glas schuin en schenk het bier langzaam in één vloeiende beweging. Breng halverwege het glas in rechte positie. Voor een goede schuimkraag hou je bij het inschenken het glas iets lager of de fles iets hoger.

​Laat het laatste restje bier in de fles. Hierin bevindt zich de gist die onze tripel zijn parelende glans ontneemt. Naar eigen goeddunken kan deze natuurlijk ook worden bijgeschonken maar dat geeft een iets andere smaak.

DECUM. Veni, vidi, bibi.